08 juli 2020

Buitengewoon in Pre-sale op 21 Juli 2020

RESERVEER EEN WONING De ontwikkeling van project Buitengewoon gaat goed! Op dinsdag 21 juli 2020 gaat Buitengewoon fase 1 in Pre-sale. We maken dan de definitieve V.O.N. prijzen en de planning voor de 18 luxe Poldervilla's bekend. Vanaf dinsdag 21 juli is ook het online inschrijfformulier beschikbaar in de accountomgeving. Hiermee kun je voorrang krijgen of alvast een woning reserveren (tegen een  borg van €3.500,-). Het inschrijfformulier kun je alvast invullen zodat je het formulier op donderdag 23 juli kunt indienen.

Buitengewoon in Pre-sale op 21 Juli 2020

KOM JE LANGS?

Wil jij wonen in één van de luxe Poldervilla's in Buitengewoon? Kom dan langs op dinsdag 21 juli in het Informatiecentrum Westergouwe voor meer informatie. In verband met covid-19 werken we met tijdsblokken waarvoor je jezelf kunt aanmelden in de accountomgeving. Meld je snel aan, want vol is vol. Aanmelding is verplicht als je die middag langs wilt komen. Informatiecentrum Westergouwe Provincialeweg 10, 2800 AN Gouda

Aanmelden
KOM JE LANGS?

HET INFORMATIEPAKKET

We hebben met zorg een informatiepakket samengesteld om je te helpen bij de belangrijke keuze voor één van de woningen in Buitengewoon. Daarnaast staan onze makelaars voor je klaar om vragen te beantwoorden. Het informatiepakket bevat de volgende documenten: 1. Welkomstbrief 2. Projectflyer 3. Prijslijst 4. Aankooptraject 5. Veelgestelde vragenlijst Ben je niet in de gelegenheid om langs te komen in het Informatiecentrum? Dan kun je het informatiepakket vanaf woensdag 22 juli ook downloaden op de website. Het is mogelijk om volledig digitaal een woning te reserveren.

HET INFORMATIEPAKKET