18 november 2020

VERKOOP COÖRDINATOR AAN HET WOORD

Als één van de verkoopcoördinatoren van Dura Vermeer is Petra Kneppers een belangrijk aanspreekpunt voor iedereen die interesse heeft in Buitengewoon. De werkzaamheden van een verkoopcoördinator zijn vergelijkbaar met die van een makelaar. Petra zorgt ervoor dat het aankooptraject voor kopers zo duidelijk mogelijk is. Denk hierbij aan het inzichtelijk maken van verkoopinformatie, het bespreken van meerwerk mogelijkheden en het toelichten van de koop-/aannemingsovereenkomst.

VERKOOP COÖRDINATOR AAN HET WOORD

PETRA, VANAF WELK MOMENT IN HET PROCES KOM JIJ IN BEELD?

Voordat we met de verkoop van een nieuwbouwproject starten, is er al veel werk verzet achter de schermen. Wij schuiven als verkoopcoördinatoren het liefst zo vroeg mogelijk aan. Dagelijks spreken wij veel kopers en kennen immers hun woonwensen. Vaak kijken we mee naar de woningtekeningen om te zien of alles wat jij als koper belangrijk vindt, hierop aangegeven is. Voor de koper ben ik vanaf de start van de verkoop zichtbaar. Eigenlijk iets daarvoor al, als kopers vragen hebben.

WAT MAAKT BUITENGEWOON VOOR JOU ZO SPECIAAL?

Vanaf het begin ben ik betrokken bij de verkoop van onze woningen in Westergouwe. Buitengewoon is uniek! De woningen zijn heel ruim en qua architectuur anders dan wat er in Westergouwe tot nu toe gebouwd is. De woningen liggen aan een brede en groene parkstrook. Als kers op de taart heb je vanaf je woonkamer en het verhoogde terras gegarandeerd een vrij uitzicht van 65 meter. Hoe mooi is dat?

Wat zou je de kopers van Buitengewoon willen meegeven?

Van woonwens naar droomvilla. Het vormgeven van jouw nieuwe thuis is een echt feestje! 

Hoe ervaar jij in deze tijd het digitale contact met kopers van Buitengewoon?

Voor het uitleggen van de verkoopstukken is een fysieke afspraak prettig voor zowel mij als de koper. Het is fijn dat al onze verkoopgesprekken in deze gekke tijd veilig en op afstand door konden gaan. Als de koper aangaf liever een digitaal gesprek te voeren, kon dat natuurlijk ook. Het tekenen van de overeenkomst ging geheel digitaal. Het feliciteren met de aankoop van een droomwoning verliep daardoor iets anders, maar dat maakt het zeker niet minder leuk!