AANKOOPPROCES FASE 1

Bij de aankoop van een nieuwbouw woning doorloop je een aantal stappen tot je kunt genieten van jouw woning. We zetten deze stappen graag voor je op een rij.

AANKOOPPROCES

We beginnen bij ons verkoopproces met een Pre-sale. We kunnen op dat moment al veel informatie delen, echter zijn nog niet alle contractstukken gereed. Voor mensen die graag in ons plan willen wonen, maken we het alvast mogelijk om een woning te reserveren. Door een woning te reserveren blijf je niet maanden in onzekerheid.

AANKOOPPROCES

Lees de stappen goed door als je een woning wilt aankopen in Buitengewoon.

Stap 1 - Maak een account aan
Maak een account aan voor Buitengewoon. Zo blijf je op de hoogte van het project en kun je inschrijven op jouw favoriete woning.

Stap 2 - Schrijf je in
Vanaf 17 september is het online inschrijfformulier voor de Pre-sale van Buitengewoon fase 2 beschikbaar in de accountomgeving. Met dit formulier vraag je een Kennismakingsgepsrek aan. 

Stap 3 - Kennismakingsgesprekken
Voer digitaal een Kennisgesprek met hypotheekpartner NEXTHome. Als de woning haalbaar of betaalbaar is dan kun je de woningen reserveren of voorrang krijgen bij de toewijzing.

Stap 4 – Start verkoop
In oktober zijn alle contractstukken gereed en worden de reserveringen omgezet in koopcontracten en de beschikbare woningen te koop aangeboden.

TIJDLIJN AANKOOPPROCES

Selecteer een fasering voor meer informatie

01

WOONWENSEN

Je kunt je woonwensen invullen in je account. De woonwensen nemen we mee in de verdere ontwikkeling van het project.
02

SNEAK PREVIEW

In deze fase laten we een sneak preview van het ontwerp zien.
03

WONINGAANBOD

Nu beschikbaar

Het woningaanbod is beschikbaar met indicatieve prijzen per woning. Zo heb je een beter beeld van de woningen. Het is ook mogelijk om in het account jouw woningvoorkeur door te geven.
04

KRIJG VOORRANG

vanaf 21 juli 2020 in Pre-sale

Huidige fase

De Pre-sale is begonnen. Dit betekent dat nog niet alle contractstukken gereed zijn, maar als je geïnteresseerd bent in een woning in Buitengewoon, geven we je de mogelijkheid om voorrang te krijgen op een woning of zelfs om een woning te reserveren. Inschrijven voor de Pre-sale kan in de accountomgeving door aan te melden.
05

IN VERKOOP

Verwachting: oktober 2020

Alle contractstukken zijn gereed en het project gaat in verkoop. Vanaf dit moment is het mogelijk om een koop-/aannemingsovereenkomst te sluiten met Dura Vermeer.
06

KOPERSKEUZES

Na aankoop

Na de aankoop maak je van het huis jouw thuis. Kies je droomkeuken, badkamer en toilet én optioneel wand- en vloerafwerking bij onze showroom 'THUIS' bij Dura Vermeer. Het is ook mogelijk om indelingsopties, uitbouwen en dakkapellen te kiezen.
07

START BOUW

verwachting: 2e kwartaal 2021

De keuzes zijn gemaakt, de grond is geleverd en het werk is voorbereid: de bouw kan beginnen! In deze periode houden we je uiteraard op de hoogte van de bouw en kun je langskomen op de geplande kijkmiddagen.
08

OPLEVERING

verwachting: 1e kwartaal 2022

De bouw komt op z'n eind: de woning wordt opgeleverd. Wij wensen je veel geluk in jouw droomwoning!